Retourbeleid

Retourbeleid drinkfles-bedrukken.nl
Omdat jouw drinkfles speciaal voor jou is gemaakt, is het niet mogelijk het te retourneren. Ben je onverhoopt niet tevreden? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

Indien je producten hebt gekocht uit ons standaard assortiment, die dus niet speciaal voor jou zijn bedrukt, dan geldt het volgende:

Herroeping
Promotionele artikelen zijn maatwerkproducten. Hierdoor is het wettelijk bepaalde herroepingsrecht niet van toepassing. Heeft u een klacht over de kwaliteit van ons product, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan proberen een passende oplossing te vinden.

Retourneren
Meer informatie over het retourbeleid vind je in de algemene voorwaarden.

Je kunt je retourpakket, voorzien van je ordernummer, opsturen naar het volgende adres:

Retouradres:
Supsuppliers
t.a.v. drinkfles-bedrukken.nl
Impact 69-H
6921 RZ Duiven

Niet tevreden?
Wij streven naar 100% tevredenheid. Om hier zo goed mogelijk aan te voldoen, vragen wij je contact met ons op te nemen wanneer je niet tevreden bent met je bestelling. Wij ontvangen graag het ordernummer en een omschrijving van de klacht. Betreft het een zichtbare klacht, dan vragen wij een foto van het desbetreffende product. Neem contact op met de klantenservice via  info@drinkfles-bedrukken.nl of +31 6 34568191

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kan je deze als consument voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/